Nyt år, ny start!

Så starter et nyt år, og forhåbentlig et spændende år. Det bliver også et anderledes år, da jeg ikke er studerende mere, og må springe ud i det rigtige voksenliv! 

Tankerne og ideerne er store, og alligevel er jeg også skeptisk. Vi er stadig i en tid hvor Covid-19 stadig formår at ligge en dæmper på kulturlivet. Ikke mange har lyst til at booke musik, eller arbejde med store nye projekter, i en tid hvor vi ikke ved hvornår tingene kan risikere at blive aflyst. 

I løbet af foråret skal jeg udgive mit første fuldlængde album, og jeg glæder mig helt vildt til at vise jer resultatet! Med hjælp fra mange af jer bliver det endda muligt at få råd til at lave en fysisk udgivelse, både på CD og Vinyl. Det er helt vildt at det lykkedes, og jeg er glad for at i så mange som vil hjælpe mig på vej. 

Jeg kommer til at udgive små historier om hvert af de numre jeg udgiver her i bloggen, og jeg håber at i har lyst til at følge med hen af vejen. 

Forhåbentlig kommer der også snart flere koncerter i kalenderen, jeg savner at spille musik, og jeg savner at have et publikum at spille for, og jeg ved at mange af mine “kollegaer” har det på samme måde. Derfor vil jeg gerne opfordre jer til at følge godt med på www.folkalender.dk så i kan komme ud, og høre live musik og danse, så snart at vi bliver “lukket ud”. 

Lige nu er der en masse tid til at gå og brygge på en masse spændende ting, og så må vi se hvor mange af dem jeg får ført ud i livet. For nu kan i glæde jer til en kommende udgivelse, og så kan det være der kommer flere overraskelser hen af vejen. 

Følg med på min facebookside eller instagramside, for at få de seneste nyheder omkring udgivelse, kommende koncerter, og nye blogindlæg.