Man har et standpunkt til man tager et nyt

Før sommerferien havde jeg en drøm at lave en blog, men fordi jeg syntes det var svært at skrive mine tanker og ideer ned, tænkte jeg det var nemmere at lave en Video Blog. Tanken var god men jeg kan mærke det ikke er mig. 

Jeg er et “system” menneske, jeg kan rigtig godt lide at sætte ting i kasser, lister og andre systemer. Derfor blev det hele lidt for rodet for mig når jeg skulle lave en video, så nu prøver jeg den skrevne version, med stavefejl og det hele! Jeg har tænkt mig at lave forskellige indlæg, nogen af dem bliver listeopsætning, og nogen bliver mere dagbogs ligende, eller noget helt tredje. Jeg håber i har lyst til at være med på rejsen, og vigtigst af alt , så håber jeg at jeg kan bidrage med noget i kan bruge.

_______________________

Førhen syntes jeg det kunne være svært at ændre noget jeg havde besluttet mig for, og mon ikke mange af jer kender til det? Det er jo ingen skam at ændre standpunkt eller holdning, faktisk har jeg altid haft meget stor respekt for dem som kan ændre det fordi man har erfaret at en anden løsning måske var bedre. Så derfor har jeg lyst til at prøve den her metode, og hvem ved måske er det den rigtige løsning for mig.

_______________________

Men hvorfor læser man blogs? Jeg har altid skruplet meget over hvorfor blogs er interessante, og hvorfor nogen ikke er! For mig har det altid været de blogge som har givet mig tips, tricks, gode erfaringer og sjove historier som har tiltalt mig mest. 

Så derfor vil jeg spørge jer: Hvad skal der til for at i læser en blog? og hvad vil i vide? 

Kommentarer skal godkendes før de vises herunder.

Skriv et svar