Bag om “Til far”

Der kommer en tid hvor man finder ud af at vores forældre ikke kommer til at være her forevigt, det kan være et wakeup-call. Da jeg fik et sådan wakeup-call da min far endte på hospitalet i 2020, gik jeg straks igang med at skrive denne melodi til min far, som jeg synes han fortjener. Jeg har stadig begge mine forældre, men desværre er der mange i min omgangskreds der, desværre ikke er så heldige. Så derfor er denne melodi tilegnet alle de seje fædre vi har. 

Men i virkeligheden er den tilegnet til begge vores forældre. Selvom det går op for en at de også er mennesker, og måske ikke er superhelte som man måske tænkte da man var lille, så er det rimelig superhelte agtigt at ha’ skabt et lille menneske, som vokser sig stor (og stærk) 

Melodien skrev jeg i september 2020, og arrangerede det sammen med min kvintet Som Os, i denne fine version. 

Derudover lavede jeg denne video til fars-dag, med en samling af seje fædre, og derfor vil jeg sige tak til: Chris Falkenberg & far, Nathasja Vosgerau & far, Tim Ewé Jensen & far, Tanni Christine & far, Bolette Sif Ulf-Møller & far, Anna Dorete Falkenberg & far, Poul Lendal & far, Lisa Storm Smedegaard & far, Mathilde Houmark Smidt & far, Anna Kruse & far, Malene Heidemann & far, Martin Meincke & far. 

Og ikke mindst min egen far Christian Christensen. 

Musikken kan findes på plade, CD eller på spotify: https://open.spotify.com/track/3CsRKCk6TqjAOPBZkoBq6e?si=1968987e84a04c7b

Vil du gerne vide hvornår næste indlæg kommer, så følg min facebookside, eller tilmeld mit nyhedsbrev: